1 gram goudbaar

Als u goud wilt gaan kopen zou u kunnen kiezen voor een 1 gram goudbaar. Het eerste waar u dan op moet letten is dat u het goud gaat kopen bij een adres dat voor 100% betrouwbaar is. Het moet een goede verkoper zijn en niet een persoon die teveel geld vraagt voor een inferieure kwaliteit. U moet namelijk letten op de LBMA baren, dit zijn baren die goed zijn en waar u echt geld mee kunt gaan verdienen. LBMA baren staat voor Londen Bullion Market Association. Deze baren zijn weer goed te verhandelen, zonder dat hier verdere inspectie voor noodzakelijk is. Dit is mogelijk omdat deze een good delivery status hebben.


1 gram goudbaar

1 gram goudbaar kopen

goudbaar kopen 1 gram

Kwaliteit goudbaar
De kwaliteit van goud speelt hierbij namelijk een belangrijke rol. Als goud bekrast is, niet meer heel is of wanneer maar een deel van het baar uit goud bestaat, dan is er een probleem. Het moet helemaal intact zijn om de waarde te behouden. Als het gaat over de kwaliteit van het goud dan wordt er ook wel gesproken over de zuiverheid. Als u een beetje kennis en kunde heeft van goud dan kunt u echt goud herkennen en kunt u 1 gram goudbaar ook gerust kopen. De investering van 1 gram goudbaar is misschien nog niet zo veel, wanneer de goudprijs laag staat zult u ook niet zoveel betalen voor een 1 gram goudbaar, maar de investering in een 1 gram goudbaar kan natuurlijk een goed begin zijn. Een 1 gram is het geen grote beleging en in verhouding duurder dan een grotere baar goud. Het is daarom ook niet aan te raden om hier mee te gaan beleggen maar meer een gevoel te krijgen met goud. Voor serieuse goudbeleggingen moet u denken aan de 250 of 500 gram goudbaar. De 1 gram baartje is een ideale stukje goud om het iemand cadeau te geven.

 

1 gram goud

Goudbaar 1 gram

Baar goud 1 gram

Uw eerste goudbaar
Misschien wilt u wat oefenen dus u bent nog wat voorzichtig, daarom koopt u om te beginnen 1 gram goudbaar. U wilt ervaring op doen hoe het kopen van goud in zijn werk gaat. Dan is dit een goede manier om er achter te komen wat de prijzen van het goud doen en wat het later voor u op kan gaan leveren. Het is belangrijk dat u weet wat 1 gram goudbaar kost, hoe de goudkoers nu staat en wat de prijzen gaan doen de komende tijd. Het is wel te raden dat de goudprijzen gaan stijgen en ook blijven stijgen, dus u kunt met een gerust hart 1 gram goudbaar kopen en hier in gaan investeren. U gaat er geen spijt van krijgen want 1 gram goudbaar, dat is voor iedereen betaalbaar. Dit is dan ook de reden dat het per 1 gram goudbaar verkrijgbaar is, voor de kleine investeerders onder ons is dit een goed begin om te kijken wat het goud gaat doen en om wat ervaring in deze handel op te doen.