Waarom goud kopen?

Er zijn genoeg redenen om goud te kopen en er in te investeren. Misschien heeft u zichzelf wel eens afgevraagd of het kopen van goud een optie is maar weet u niet precies wat je allemaal met goud kunt doen. Daarom zullen we de voordelen van het kopen van goud voor u hier overzichtelijk op een rijtje zetten. Na het lezen van deze punten zou het ons verbazen als u niet bent overtuigd van de voordelen van goud.

Redenen om goud te kopen:Waarom goud kopen?
Waarom goud kopen? De eerste reden om in goud te stappen is het feit dat goud een schaars goed is. En wij kunnen u verzekeren dat het de komende jaren alleen maar schaarser gaat worden. Alles wat schaars is wordt meer waard dus als over een aantal jaren de goudvoorraad sterk afgenomen is zult u dat aan de prijzen merken. Met andere woorden, nu investeren in goud levert over een paar jaar een leuk bedrag op. Neem er echter wel de tijd voor, de goudprijs stijgt weliswaar, maar niet heel snel.


De tweede reden is dat de goudkoers blijft maar stijgen. De koers is sinds 2001 met een factor 5 gestegen en de verwachting is dat hier voorlopig geen einde aan komt. Goud kopen kan dus veel redement opleveren.

Op de derde plaats, als u nu geld heeft dat u kunt investeren twijfel dan niet. Waarom goud kopen? De rente op een spaarrekening is tegenwoordig laag, dus met goud bent u al heel snel beter af.

 Advertentie:

Goudpensioen

Conclusie
Tot slot, omdat goud op de lange termijn interessante voordelen geeft is het te overwegen om goud voor uw kinderen te kopen. Een betere investering is nauwelijks denkbaar, zeker als de kinderen nog jong zijn. Op het moment dat ze 18 worden is de waarde fors gestegen. Nu weet u waarom goud kopen niet eens zo een slecht idee is.